ШЛЯХ ДО СПРАВЖНЬОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ — НАЦІОНАЛІСТИЧНА РЕВОЛЮЦІЯ!

Іван СОЛОДОВНИК

Свій день незалежності святкує країна, котра за останні півтора року показала відсутність повноцінного суверенітету. Україна як ніколи раніше за останні двадцять років є залежною. На тлі укладання і, що найважливіше, виконання Мінських домовленостей пафосні розмови про незалежність — не більше, ніж блазнювання.
Не може вважатися незалежною країна, чию долю вирішують хижаки світової політики. Якщо питання суверенітету і територіальної цілісності України вирішується шляхом договору між Москвою та Заходом, то це не незалежність.
Не може вважатися незалежною країна, влада у якій є байдужою до інтересів корінної нації. Якщо “українська еліта” керується власними інтересами й не мислить і не діє інтересами українців як нації, то це не незалежність.
Не може вважатися незалежною країна, економіка якої має неоколоніальний характер, перебуває у кредитній кабалі і спрямована у першу чергу на збагачення паразитичного прошарку суспільства.
Ряд подібних тверджень можна продовжувати.
Нинішньому режиму дуже вигідно нав'язувати нам ілюзію незалежності. Їм вигідно переконувати нас, що краще на нинішній момент не може бути. Вони — посіпаки Москви та Заходу — зацікавлені в тому, щоб ми не бачили альтернативи, не могли її навіть уявити.
Подібно і з Майданом. Відразу ж після втечі Януковича вчорашні опозиціонери почали переконувати українське суспільство, що Майдан переміг. Але перемогли вони, але аж ніяк не Україна і навіть не Майдан.
Відкиньмо ілюзії! Україна утверджується у якості неоколонії, але аж ніяк не сильної незалежної держави. Буферна зона між Москвою та західними геополітичними потугами — ось яке місце на міжнародній арені приготував режим Порошенка.
І будьмо певними: так само, як і Янукович, Порошенко не збирається втрачати владу — статус “наглядача” за українською територією. Про це свідчить зростання терору проти патріотів (за останній рік до тюрем було відправлено значно більше патріотів, ніж за усі роки правління Януковича), об'єднання ліберально-олігархічних сил довкола “Блоку Петра Порошенка”, сильніша, ніж у Януковича, система промивки мізків (так званий “Мінстець” дійсно працює дуже ефективно).
Шляхом до здобуття справжньої незалежності, побудови сильної і заможної української держави є націоналістична революція, справжня революція — із перейняттям влади революціонерами, зі створенням революційного трибуналу та силових органів, із покладанням в основу державотворення чітких ідейних засад, в основі яких лежатимуть наші національні інтереси.
Інакшого шляху немає. Все інші — це жалюгідне існування неоколонії, долю якої вирішуватимуть у Москві, Брюсселі та Вашингтоні.

Оригінал: banderivets.org.ua