Порошенко — не президент!

Під час Майдану 2013-2014 років ми публікували статтю Ігоря Іванченка “НАЦІОНАЛЬНА РЕВОЛЮЦІЯ ВИМАГАЄ РЕВОЛЮЦІЇ ТЕРМІНІВ”.
Пропонуємо вашій увазі сучасні зауваження з цього приводу, які належать командиру першого відділу розвідки Добровольчого Українського Корпусу другу “Ліснику”:

Пані та панове, дуже прошу всіх вас перестати використовувати по відношенню до Потроха та його банди слова "влада", "президент", "закон", "суд", "Верховна Рада", "депутат", "партія" і т.п. Прошу, як людина, котра професійно вивчала та навчала методам прикладної психології та різним фокусам NLP. Використовуючи всі ці слова по відношенню до кримінально-олігархічної банди державних зрадників - ви тим самим крапля за краплею легітимізуєте правлячий бандитський режим у підсвідомості мас. Натомість кримінально-олігархічний режим, що захопив владу в Україні ще 20 років тому, повинен бути максимально ДЕМОНІЗОВАНИЙ і ДЕГУМАНІЗОВАНИЙ. Тобто Потрох і його банда повинні виглядати в усіх постах і коментах патріотів як суцільні виродки і окупанти. Лише послідовне проведення такої пропагандивної лінії можна добитися того, щоб критична маса народу підтримала революційно-повстанський рух, котрий зараз потроху народжується в Україні.

Оригінал: banderivets.org.ua