Революція, підсумована процесом демократичних виборів, стає прямим марш-кидком у її передумови — філософ

Філософ, поет, багатолітній політв'язень Дмитро Савченко прокоментував новий виток репресій проти націоналістів. На його думку, поновлення репресій — це закономірний наслідок того, що Майдан так і не завершився революцією, поступившись гнилим олігархічним іграм у демократію.

— І не потрібно було чекати арешту Стерненка та інших Апостолів Чину, — зазначив Савченко, — аби зрозуміти що режим пролонговує себе через планомірне натягування намордника харизматичній частині суспільства. "Революція", підсумована процесом "демократичних виборів", стає прямим марш-кидком у її передумови. Майдану не вперше доводиться бути феєричним втіленням ніцшеанської ідеї "одвічного повернення". Імовірно - несприятлива локація протесту... Кочова тактика боротьби має свої переваги. Тепер навіть прибиральниці та кондуктори не мають права не збагнути, що "передреволюційні майданні борщі та танці" і "післяреволюційні демократичні вибори" - всього лише засоби ефемеризації революції. Відтак, будь-кого, хто у натовпі кричатиме "не піддавайтесь на провокації" чи візьме на себе роль "соціального примирителя" слід тлумачити, як загримованого викидня старого режиму. Наступного разу холоднокровно притисніть його до асфальту ковшом грейдера.
Дмитро Савченко відомий своїм послідовним відстоюванням ідей націоналістичної революції, внаслідок якої до влади в Україні мають прийти справжні патріоти, загартовані у революційній боротьбі та війні носії воїнських чеснот.

Оригінал: banderivets.org.ua