Порошенко готовий перетворити Україну на відстійник мігрантів?

Українці повинні бути готові в майбутньому проявити солідарність з європейськими країнам у справі прийому мігрантів. Про це заявив порошенківський холуй, міністр закордонних справ Павло Клімкін в інтерв'ю “5-му каналу”.

Зважаючи на те, з якою легкістю Порошенко виконує волю іноземних сил, неважко зробити прогноз, що в разі відповідних директив із Брюсселю Україна відчинить свої кордони для мігрантів з Азії. Зрештою, процес колонізації наших земель від цього просто збільшить свої масштаби. І українці, подібно до жителів країн ЄС, будуть змушені за рахунок своїх податків підтримувати процес самознищення шляхом заселення наших земель представниками інших народів та рас.
Тим часом скандально відома завдяки заявам про необхідність федералізації України Федеріка Могеріні (представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки) заявила, що європейці мають “психологічно сприйняти” “неминучість” заселення їхніх земель вихідцями з інших континентів. Це нібито пришвидшить знаходження “ефективних вирішень” міграційної проблеми. Інакшими словами, брюссельська чиновниця закликає європейців змиритися з тим фактом, що процес знищення їхніх народів є незворотнім.

Оригінал: banderivets.org.ua