Путін: “Отношения с Украиной нужно восстанавливать в полномасштабном формате”

Схоже, реалізація спектаклю, сценаристами і режисерами якого були Путін, Меркель, Олланд та Порошенко, добігає до свого логічного завершення. В Україну повертається “мир”, який аж ніяк не вигідний українській нації.
В. Путін зазначив, що налаштований до “відновлення відносин з Україною в повномасштабному форматі”. Слова Путіна передає “Інтерфакс”.

Заява Путіна, а також процеси та явища, які ми можемо сьогодні спостерігати, говорять про те, що мінська капітуляція України остаточно перетворюється на довершений факт. Україна визнає анексію Криму і залишається в сфері імперських інтересів Кремля. Наділені “особливим статусом” окуповані райони Донбасу залишаються у складі України у якості гачка, за допомогою якого Москва буде контролювати Україну.
У разі, якщо вибух націоналістичної революції не завадить успішній реалізації путінсько-порошенківського сценарію, Україна повернеться до того стану, в якому перебувала до Майдану (за винятком анексії Криму) — проститутська геополітична “багатовекторність” (із домінуванням російського впливу) та посилення байдужої до національних інтересів кримінально-олігархічної системи.
Лише вибух революції зможе завадити реалізації цього сценарію. Лише революція зробить так, що пролита нами кров не буде даремною.

Оригінал: banderivets.org.ua