Блогер доступно пояснив суперечності у позиції культурних марксистів


Консервативний латвійський блогер Давид Арабулі (David Arabuli) звернув свою увагу, що прихильники культурного марксизму, на перший погляд, діють суперечливо. З одного боку, вони підтримують сексуальні збочення та інші форми дегенератства, а з іншого — сприяють ісламізації Європи, хоч іслам (так само, як і християнство) категорично засуджує содомію.

— Може здатися дивним, — пише Арабулі, — що партія, яку в народі називають “партією педерастів”, за сумісництвом бореться за прийом людей, які вважають, що гомиків потрібно вішати або забивати предметами, що трапляться під руку. Мовляв, де тут логіка — в такому дивному поєднанні симпатій?
Одначе, якщо поглянути глибше, протиріччя немає. Блогер пише, що для культурних марксистів і мігранти, і збоченці — це “всього лиш революційні тарани, необхідні для боротьби з більшістю, яка занадто тяжко сприймає ліві ідеї і бажає змінюватися у відповідності з візіями лівих ідеологів”.
Арабулі продовжує:
— Якщо пам'ятати, що головною ціллю [ліваків] була була боротьба проти здорової більшості, то можна легко побачити, що все, що відбувається, вкладається в логіку цієї боротьби, починаючи з фізичного розбавлення населення і його залякування агресивними мігрантами і закінчуючи дегенеративними, дезорієнтуючими явищами на кшталт політкоректності, ЛГБТ-істерії тощо.

Оригінал: banderivets.org.ua