ПЕКЕЛЬНА СІМЕЙКА

Ігор ЗАГРЕБЕЛЬНИЙ

У світлі цьогорічного форуму “Ялтинської європейської стратегії” мабуть не в мене одного виникло наступне спостереження.
Засновником форуму є Віктор Пінчук, візитна картка якого — особливо активна підтримка дегенеративних явищ. Саме Пінчук є промоутером так званого “сучасного мистецтва” в Україні.

Сумновідомий “PinchukArtCentre” перетворився на потужний криголам просування дегенератства. Одягаючи в шати “елітарності”, маркетологи у сфері культури зображують “мистецтвом” те, що позбавлено елементарної етичної та естетичної цінності. Навіть навпаки: в етичній площині таке “мистецтво” несе деструктивні, такі, що знищують будь-які традиційні норми, ідеї; в естетичній площини за всіма цими перфомансами та інсталяціями стоїть не просто нівелювання змісту основних естетичних категорій, але й зведення до абсурду самого явища мистецької творчості (погодьмося, що важко побачити “мистецтво” у забальзамованій у формальдегіді корові, однак це — “шедевр видатного сучасного художника” Дем'єна Гьорста, виставку якого з величезною помпезністю проводив свого часу “PinchukArtCentre”).
Варто зазначити, що Пінчук не лише популяризує псевдомистецтво в Україні, але й виступає у ролі його покровителя в загальноєвропейських масштабах.
Від чоловіка не відстає дружина — Олена Пінчук. Її “Фонд АНТИСПИД”, прикриваючись боротьбою зі СНІДом, займається пропагандою розпусти, гендерної ідеології та сексуальних девіацій. За тим, що нав'язується нам як “боротьба зі СНІДом”, насправді криється пропаганда контрацептивної ментальності і закріплення наслідків сексуальної революції (а за всім цим стоїть не лише поглиблення духовної кризи суспільства, але й поширення того ж таки СНІДу).
Цього року форум ЯЄС став приводом для використання “важкої артилерії” пропаганди ЛГБТ — візиту до України Елтона Джона, який з кафедри форуму переконував його учасників, а також пересічних українців, наскільки важливо імплементувати в українську реальність очевидну брехню — те, що гомосексуалізм та інші девіації насправді є “нормою”, і що цю “норму” потрібно активно захищати.
Подружжя Пінчуків — це такий собі локомотив засвоєння Україною найгіршого, що йде до нас із Заходу. Але не варто забувати, що Пінчук — це зять і, відповідно, близький партнер Леоніда Кучми. Того самого, в закінченні президентства якого бачили “початок нової ери” сотні тисяч зачарованих на Захід українців. Того самого, якого і пальцем не зачепив демократичний і прозахідний “месія” Ющенко. І того самого, який протягом останнього року добряче попрацював на ниві здачі національних інтересів у форматі мінських переговорів.
Зять несе в Україну лібералістичне лайно, тесть — разом із Медведчуком та Шуфричем торгує Україною в Мінську. Воістину пекельна сімейка! Та ця сімейка є образом усієї сучасної української “еліти”. Бо насправді для цієї еліти не є характерною якась чітка поляризація на “прозахідних” і “проросійських”. Для неї характерним є інше — бути відчуженою від правдивих цінностей і національних інтересів неоколоніальною клікою, котра забезпечує сповзання України у простір New World Order.

На фото справа наліво: Віктор Пінчук, Олена Пінчук та один із лідерів українських “ЛГБТ” Святослав Шеремет

Оригінал: banderivets.org.ua