Репресії проти націоналістів в Одесі (інформація оновлюється)

Сьогодні, 8 вересня, в Одесі псами режиму було взято в полон двох націоналістів, членів “Правого сектора” — керівника ПС Одещини Сергія Стерненка, а також куратора одного з районних осередків Руслана Демчука.
У Сергія Стерненка був проведений обшук, під час якого було проігноровано ряд процесуальних засад. Після цього його було викрадено невідомими у масках без розпізнавальних знаків.

За попередньою інформацією, націоналістів звинувачують у протидії промосковським силам, а саме закидають викрадення відомого одеського сепаратиста, депутата Комінтернівської райради Сергія Щербіча, який був районним керівником партії Ігора Маркова "Родіна".
Також пси режиму розпочали тиск на інших проукраїнських активістів міста. Зокрема, був викликаний на допит місцевий очільник “Автомайдану” Євген Резвушкін.
Інформація буде оновлюватися.
UPD. 17.30. Нардеп Дмитро Лінько повідомив, що події в Одесі можуть свідчити про початок спланованих на засіданні РНБО репресії по всій Україні. Пряма мова: “За нашою інформацією, яку підтверджують в Одесі навіть в суді, вчора на засіданні РНБО було прийнято таємне рішення про "зачистку" всіх керівників патріотичних організацій в регіонах. Арешти в Одесі тому підтвердження”.
17.31. Сергія Стерненка везуть в Приморський суд Одеси для “визначення запобіжного заходу”. Адреса суду: вул. Балковська, 33.
17.48. Під судом, де мають судити Стерненка, збирається мітинг. Підпалили шини.
Дивіться відеотрансляцію з-під суду ОНЛАЙН.
18.08. Під будівлею суду відбулися незначні сутички.
20.00. Подробиці обшуку і затримання Сергія Стерненка (ВІДЕО)
22.30. Внутрішньо-окупаційний “суд” запроторив Сергія Стерненка на два місяці до СІЗО.



Оригінал: banderivets.org.ua