“Не наші війни, не наші мігранти!” Поляки озвучили націоналістичний підхід до проблеми мігрантів

“Не наші війни, не наша культура, не наші мігранти!” — під таким гаслом на 17 жовтня польські націоналісти планують провести у Ченстохові марш проти міграції.

— Наша країна й увесь континент — ідеться в анонсі заходу — на межі катастрофи. Ослаблена раковою пухлиною демолібералізму і капіталістичного споживатцва, Європа з відкритими обіймами прийме тисячі, якщо не мільйони мігрантів з Близького Сходу. Така ситуація пов'язана зі збройним конфліктом на Близькому Сході, який за підтримки вахабітів спровокували владоможці Європи, США, Ізраїлю. Крім того, багато років демоліберальної політики, яка породила проект мультикультуралізму в Європі, є ще однією причиною. Мультикультуралістський терор уже можна спостерігати багато років на вулицях західноєвропейських міст: здійснювані мігрантами зґвалтування та вбивства — це те, що стоїть на порядку денному. Уряди тих (західноєвропейських) країн не роблять нічого і таким чином завдають шкоди власним громадянам.
Важливо відмітити, що організатори акції не обмежилися антимігрантською риторикою, а вказали на те, що дестабілізація на Близькому Сході — це прямий наслідок діяльності західних глобалістів.
Проте чому за дії глобалістів і очолюваних ними держав мають відповідати народи Центрально-Східної Європи? Адже війну на Близькому Сході розв'язали аж ніяк не поляки (так само не угорці, не словаки, не хорвати, не українці). “Це не наші бомби були скинуті над Сирією або Лівією” — ідеться у тексті звернення.
Одначе дії глобалістських сил об'єктовно спрямовані на те, щоб народи Центрально-Східної Європи відповідали за війни, розпочаті не ними і приймали мігрантів із чужою Європі культурою.

Оригінал: banderivets.org.ua