Депутат: Мінські домовленості — це “юридичне чудо”

Нардеп Ігор Луценко назвав мінські домовленості “юридичним чудом”.
На його думку, сьогодні існує “дві України”. Одна воює з Росією, інша з нею “ручкається”.
Про це Ігор Луценко написав на своїй сторінці в Facebook:
Сьогодні – річниця Мінських угод. З цього приводу я хочу звернути увагу на юридичне чудо, яке вже живе поруч з нами. У ці дивовижні часи ми знаходимося у ситуації, коли одна і та ж країна (Росія) у нас має статус одночасно і ворога, і друга!

З одного боку, Верховна Рада визнала Російську федерацію країною-агресором. Це, я вас запевняю, має скоріше внутрішнє, ба навіть внутрішньо-політичне значення. До міжнародного права це стосунок має дуже опосередкований. Де-юре ми ЯК КРАЇНА ще не оголосили Росію учасником збройного конфлікту на нашій території.
З іншого боку, у нас до сих пір діє Договір дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією ( ратифіковано Законом N 13/98-ВР від 14.01.98 ). Який сторони ніяким чином іще не піддавали сумніву. Також у нас найвищий рівень дипломатичних стосунків. В країні не оголошено воєнний стан.
Отже, у нас в Україні є одночасно дві України!
Одна воює з Росією, інша – дружить, торгує, всіляко ручкається.
Вніманіє, вопрос! Чи може таке статися, що ці дві України дещо ммм… посваряться між собою?
Напевно, позитивну відповідь на питання Луценка можна вважати шляхом до розв'язання тієї ситуації, у якій опинилася Україна. Не можуть мирно між собою жити вірність і зрада, жертовність і продажність, готовність захищати Батьківщину і схильність співпрацювати з ворогом. Має перемогти одна зі сторін. Патріоти мають перемогти продажних бариг, котрі продовжують мати ґешефт із державою-агресором. Має існувати одна Україна, а не дві — сильна, могутня, заможна держава, а не неоколонія, долю якої вирішують десь у Москві, Мінську, Берліні, Брюсселі чи деінде.

Оригінал: banderivets.org.ua