СОЛДАТИ ТА ОФІЦЕРИ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ!

Десяткам тисяч українських вояків — і добровольців, і мобілізованих — довелося стати маріонетками у грі, сценарій якої писали представники Москви, Брюсселю та нашої продажної влади. Звитяга українського воїна була похована домовленостями у Мінську.
Патріотам-фронтовикам не залишається нічого іншого, як стати революційним суб'єктом і долучитися до боротьби за кращу Україну. Інакше усі наші жертви виявляться даремними.
Солдати та офіцери української армії! Сьогодні перед вами стоїть вибір: або й надалі бути безправними виконавцями волі сволоти, котра узурпувала владу в країні, або стати співтворцями українського майбутнього.

Підтримуйте бойове побратимство і згуртованість; незалежно від того, чи ви продовжуєте службу, чи є демобілізованими, залишайтеся єдиним кулаком. Гуртуйтеся навколо патріотизму, винесеного з війни життєвого досвіду й ідеї неминучості національної революції.
Збирайте інформацію про осіб, негідних обіймати командирські посади. Розкрадання армійського майна, корупція, злочинна некомпетентність, виконання злочинних наказів, ширення розбрату (зокрема поширення наклепів проти добровольців) — усе це має жорстоко каратися. Перемога національної революції принесе українській армії очищення.
Будьте готовими у вирішальний час підтримати українських революціонерів-націоналістів!
Ми спільно проливали кров на сході і тепер повинні зробити все, аби наші жертви не виявилися даремними!

Центральний провід ВО “Тризуб” ім. С. Бандери


Оригінал: banderivets.org.ua