Виступ лідера ПС Одещини Сергія Стерненка на мітингу в Одесі (ВІДЕО)

Під час вчорашньої акції по підтримці політв'язнів у своєму виступі очільник “Правого сектора” Одещини Сергій Стерненко змалював існуючу ситуацію в країні і пояснив причини репресій.
Партія Порошенка не краща, але значною мірою гірша від Партії регіонів, пояснив він. Адже регіонали діяли відкрито. А кліка Порошенка прикриває свою злочинну діяльність патріотизмом.

Також Стерненко вказав на абсурдність, яку продемонстрував режим під час нової хвилі репресії. Так, його, Сергія Стерненка, та Руслана Демчука звинувачують у... викраденні сепаратиста, промосковського покидька Сергія Щербіча, який вже давно мав сидіти за ґратами (під час Майдану був одним із організаторів відправки на Київ “тітушок”, брав участь у подіях 2 травня 2014 року, займався іншими формами роботи на користь Москві). Євгена Ревушкіна судять за те, що він зірвав погони з прокурора, який покривав сепаратистів.
“В мене питань до влади нема” — сказав Стерненко, вказавши на те, що з нинішнім антиукраїнським режимом усе зрозуміло. Для того, щоб вирішити проблеми в країні, Сергій Стерненко запропонував “закрити в ящик два метри на один” “15-20 підарасів, які обкрадають цю державу”.


Оригінал: banderivets.org.ua